Mükrimin Halil Anadolu Lisesi

Vizyon: Bütün paydaşlarının, paydaşı olmaktan gurur duyduğu bir okul olmak.

Misyon: Değişen ve gelişen dünya şartlarında bilim ve teknolojinin önem kazandığı bir çağda, bilgi toplumunu oluşturacak bireylerin kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerinin farkına varmasını sağlayan, yüksek öğretim programlarına öğrenci hazırlamayı hedefleyen bir misyon üstlenmekteyiz.Okulumuzun genel amacı pozitif düşünen,insani ve ahlaki değerleri ön planda tutan, edindiği bilgiyi yaşamında en iyi şekilde uygulayabilen kişilikli, kimlikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.25 - 15.25
Isınma: Kalorifer - Katı Yakıtlı
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 91.5 100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9. Sınıf: 192 10. Sınıf:193 11. Sınıf:293 12. Sınıf:139

WEB - https://mhal.meb.k12.tr

Adres - KIZILCAOBA MAH. KIŞLA(KIZILCAOBA) CAD. MÜKREMIN HALIL ANADOLU LISESI BLOK NO: 20 İÇ KAPI NO: 2 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Elbistan İlçe Merkezi

Ulaşım