Mehmet ERDEN - Müdür Yardımcısı

1971 yılında Elbistan Çiçek Köyünde doğdum İlkokulu Çiçek İlkokulunda bitirdim. Orta okulu Elbistan İmam Hatip Lisesinde daha sonra liseyi Elbistan Mükrimin Halil Lisesinde bitirdim. Üniversiteyi Malatya İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünde Okudum.05.10.1993 yılında Milli Eğitim Bakanlığında  öğretmen olarak Kars Akyaka ilçesinde göreve başladım.1995 yılında müdür yetkili öğretmen olarak görev aldım.1996 Yılında Elbistana tayinle geldim.Elbistan Gazi Mustafa Kemal Lisesinde bir yıl çalıştıktan sonra Elbistan Anadolu Lisesinde Matematik öğretmeni olarak 1997-1998 yılları arasında çalıştım.1999 yılında kendi lisem olan Elbistan Mükrimin Halil Lisesine tayin oldum .2015 yılında Elbistan Dulkadiroğlu Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım halen bu kurumda çalışmaktayım.Anadolu Üniversiesi İşletme Fakultesini bitirdim.Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı siciline kayıtlı olarak Uzlaştırmacı bilirkişi olarak görev almaktayım.Dağcılık sporu ile faal olarak ilgilenmekteyim .Elbistan Dağcılık kulübü kurucu üyesi aynı zamanda Lisanslı sporcusuyum.3 Ağustos 2023 Yılında Elbistan Dulkadiroğlu Anadolu Lisesinde 8 yıllık görev sürem dolduğundan Lise Öğrencilik yıllarımın geçtiği Elbistan Mükrimin Halil Anadolu lisesine atandım.